Stukadoorsbedrijf: Ook in Stadskanaal wordt er door ons gestuct

Klant beoordeling:
Youri (CrownStuc) heeft 1x onze hele woning van boven tot beneden onder handen genomen en de 2e keer was het nodig ivm waterschade. Wij zijn erg tevreden over zijn werk. Youri komt zijn afspraken na en werkt netjes. Top!!!!!
Klant uit Stadskanaal. Bron: Google-reviews .

Stukadoorsbedrijf Crownstuc is ook werkzaam in Stadskanaal

Als stukadoorsbedrijf kom je op vele plaatsen en Stadskanaal is daar zeker één van, waar wij veel aan het werk zijn. Door de jaren heen hebben wij daar verschillende klantenkringen opgebouwd en het is daarom goed mogelijk dat je ons op de weg ziet in Stadskanaal.  Neem daarom dan ook gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvende offerte die aansluit bij jou wensen.

populaire diensten uit jou regio

Airless spuiten en sauzen of spackspuitwerk in Stadskanaal

De basis voor het latex spuiten van wand en/of plafond moet in ieder geval goed strak zijn om een mooi resultaat te kunnen krijgen. Een ideale basis is uiteraard goed stucwerk, bekijkt u daarvoor onze pagina “sausklaar”. Airless sauswerk zorgt er voor dat de strakke ondergrond ook nog strak is na dat hij gesausd is. Ga je dit namelijk met een roller doen dan krijg je de structuur van de roller als afdruk op jou muur. Bij het machinaal sauzen krijgt u een geheel vlakke strak afgewerkte wand. De opties aan kleuren zijn eindeloos. Wat een groot voordeel van machinaal airless latex spuiten is dat het snel en netjes verloopt, dus heb je een strakke planning en moet de gehele woning in korte tijd aangepakt worden? dan is dit een hele goed uitkomst.

Sausklaar opleveren in Stadskanaal

Wanden in nieuwbouwwoningen worden veelal behangklaar afgewerkt. Deze afwerking is, zoals de naam al doet verwachten, geschikt voor behang. Wilt u de muren echter gaan sauzen, dan worden de eisen die aan de ondergrond worden gesteld hoger. De wanden dienen dan sausklaar gemaakt te worden. Een andere omschrijving die veel wordt gebruikt voor sausklaar maken is glad pleisterwerk. Een sausklare wand kunt u zelf sauzen of door ons laten afwerken, bekijkt u daarvoor onze pagina “latex spuiten”. Bestaande ondergronden zoals schoon metselwerk, gipsplaten, gestructuurde muren en wanden die voorheen voorzien waren van behang kunnen eenvoudig sausklaar gemaakt worden. Kortom vrijwel elke ondergrond is geschikt te maken om te sausen

Betonlook

Betonlook is een kalkpleister die ontzettend populair is in Stadskanaal. de betonlook bestaat bijna geheel uit natuurlijke grondstoffen. Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen waaronder kalk, marmerpoeders en granulaten, is een grote diversiteit aan structuren te creëren. Hierdoor krijgt u een betonstuc pleister welke geheel is af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Doordat er een groot scala aan kleuren te realiseren is kan de betonlook pleister op elk interieur afgestemd worden. Betonlook is toe te passen in alle vertrekken waaronder ook de keuken en badkamer. De betonstuc pleister kan worden afgewerkt met een finisher naar keuze. Deze wordt vastgesteld aan de hand van het gebruiksdoeleinde. Betonlook is ook toe te passen op meubels, vraag hier over naar de mogelijkheden. Komt U uit Stadskanaal en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor een overzicht van al onze diensten in Stadskanaal kijk dan eens op onze dienstenpagina

✉ GRATIS ONLINE  JE EIGEN OFFERTE SAMENSTELLEN? 
Wij hebben een pagina ingericht om uw offerte aanvraag te verwerken.

Zoekt u een eerlijke en heldere maar gratis offerte?  Dat kan nu online! U kunt zelf een offerte bij ons opstellen die aan uw specifieke wensen voldoet. Probeer de vragen zo correct mogelijk te beantwoorden in de stukadoor offerte aanvraag module voor een goede prijsindicatie.

Wij hebben geweldige projecten afgeronD o.a:

Hier hebben wij één van onze top renovatie mogen uitvoeren met vernuftige ideeën die wij mede tot werkelijkheid mochten maken.

Prachtige mix van landelijk en modern met inspiratie van Pinterest. Open het artikel voor de volledige foto reportage.

Wil je nou meer van dit soort geweldige project rapportages zien? Check dan de button >> 
Waarom kunnen wij ons onderscheiden van andere stukadoorsbedrijven uit Stadskanaal is wat wij door alle innovaties in onze sector gespecialiseerd zijn in de nieuwste stukadoors technieken. Wij doen onze uiterste best hier zoveel mogelijk van op de hoogte te blijven. Mede omdat wij volledige afbouw renovaties voorzien proberen wij de trends op de voet te volgen. 
Voor zowel voor binnenhuis renovaties, nieuwbouw projecten voor bedrijven en particulieren uit Stadskanaal staan wij klaar.
Wij gebruiken alleen de beste producten, materialen en beschikken over kennis op elk vlak en er is geen situatie onbekend voor ons!
Op onze persoonlijke blog proberen wij zoveel mogelijk waardevolle inzichten met jullie te delen. onderwerpen als: Het herstel van waterschade, Hoe verloopt een verbouwing tot Wat je kunt doen ter voorbereiding op de stukadoor

Lees alle berichten op onze blogpagina en kom er achter wat wij voor u kunnen betekenen!

Vraag een offerte aan

Neemt u contact met ons op voor een offerte aanvraag. u kunt ons bereiken op: 0610020396

stel ons een vraag

Advies of een prijsopgave kunt u bij ons ook via de mail vragen. beschrijf uw opdracht uitgebreid

Het laatste nieuws

Voor alle nieuwste ontwikkelingen kunt u ons volgen op o.a. Facebook en Instagram.