Over ons

Klant beoordeling:
Zeer goede stukadoor!!! Werkt netjes, komt zijn afspraken na en prijs kwaliteit een dikke 10! Voor een volgende klus zou ik zeker weer CrownStuc benaderen. Levert zeer goed werk, een echte aanrader!!
Asha Hendriks Bron: Facebook

CrownStuc Stukadoors te Emmen

Wij van CrownStuc Stukadoors te Emmen proberen op de hoogte te blijven van alle nieuwste trends of het nu om VTwonen gaat of wat er op Pinterest gebeurd, wat onze klanten interesseert, interesseert ons ook. Jullie vragen en wij leveren. 

Specialisatie

CrownStuc is gespecialiseerd in Airless sausen en decoratief stucwerk. Maar ook voor het reguliere stucwerk zoals spacken, sierpleister, fijnschuurwerk of ruwstucwerk kunt u bij ons terecht. Wij zijn werkzaam bij overheidssectoren, woningbouwstichtingen, nieuwbouw projecten maar ook in de particuliere sector.

Al meer dan 12,5 jaar een begrip in de omgeving, CrownStuc is voort gevloeid uit Spackspuitbedrijf Y. Profijt. Stukadoren was altijd al een onderdeel van onze werkzaamheden. In de loop der jaren hebben we onze diensten uitgebreid met nieuwe stukadoors technieken. Uiteindelijk hebben we daarom een bedrijfsnaam wijziging doorgevoerd. Daarmee een nieuw en fris uiterlijk wat onze diensten beter vertegenwoordigt.


Afgeronde projecten en onze blog

Voor meer informatie over wat wij doen hebben wij verschillende pagina’s ingericht met afgeronde projecten. Elk project heeft een foto reportage en een verslaggeving om verder op onze werkzaamheden in te gaan.

Daarnaast hebben wij een persoonlijke blog waar wij onze ervaringen, technische kennis en inzichten bieden over vakgebied.

RAPPORTAGES VAN ONS WERK!
Geweldig om de diversiteit aan opdrachten met jullie te delen. Naast de foto’s is er ook een kleine verslaggeving .

Wij houden een blogpagina bij met interessante blog posts waar wij onze ervaringen en inzichten met jullie delen. Onderwerpen als:
Offerte voor waterschade, Hoe verloopt een verbouwing tot Wat kun je doen ter voorbereiding op de stukadoor.

Dit alles en meer op de blogpagina