Kantoor renovatie

Hoe bijzonder is het dat bijna alles wat je maar kan bedenken op maat is gemaakt, en dat bijna alles voorzien is van Betonlook van het merk BEAL Mortex. Dit Project heeft het! De verschillende tinten grijs brengt alles in balans en zorgt voor een uitmuntend geheel.

Volledig op maat gemaakt en helemaal van deze tijd!

In Erica mochten wij van CrownStuc Stukadoor dit uitzonderlijk mooie project realiseren. De klant kwam met dit gaaf idee van de binnenhuisarchitect. Gezamenlijk hebben we gekeken naar de mogelijk heden en toepasbaarheid van onze materialen. BEAL Mortex Betonlook was het materiaal van keuze. Dit materiaal was uitstekend geschikt voor deze wilde planen!

Betonlook op een meubel?

Zoals je kunt zien is er een Betonlook toegepast op een bureau en het lade paneel. Met BEAL Mortex  kan dit! Dit geweldige product bestaat uit 2 componenten en hecht zich vast op vormvaste ondergronden zoals o.a. Multiplex en MDF. 

Heb jij ook een tafel, kast of bureau? Wil jij een eyecatcher in jou kantoor? Met BEAL Mortex zijn de mogelijkheden eindeloos! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina

Stukaddoor Emmen Betonlook