Sausklaar emmen stukadoor

MAAK VAN JOUw SCHOUW | HAARD | OPENHAARD WEER EEN EYE-CATCHER!

Op het moment is het een enorm veel voorkomende trend! Het renoveren of plaatsen van een nieuwe haard of een nieuwe look van jou bestaande schouw!
CrownStuc Stukadoor Emmen heeft door de jaren heen heel wat schouwen getransformeerd tot het nieuw middelpunt in de woonkamer, vaak is het eerste wat opvalt de televisie! Dat is natuurlijk niet de bedoeling..

CrownStuc Stukadoors Emmen Helpt jou met!

✔ Inzichten geven van succesvolle schouw transformaties
✔ Jouw schouw weer het middelpunt maken van jouw woonkamer maken
✔ Gratis advies omtrent materiaal keuze en afwerking
✔ Op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden

Wil jij jouw haard of schouw omtoveren tot een waanzinnige eye-catcher? Heb jij een stenen schouw of haard en valt hij niet echt op? Tegenwoordig worden de televisies steeds groter en of je het nou wil of niet de grote tv is een zwart gapend gat in jouw huiskamer, daardoor is het eerste wat opvalt in jouw huiskamer die tv en ze worden tegenwoordig steeds groter. Daardoor moet je steeds meer moeite doen om andere objecten de aandacht te laten trekken! Niet getreurd! Zoals eerder genoemd hebben wij veel ervaring om dit soort projecten succesvol op te leveren. Gezamenlijk kunnen wij de verschillende opties bespreken en bekijken wat het beste bij jouw woonkamer past. Je kunt eindeloos inspiratie op doen voor jouwe schouw via Pinterest of deze schouw pagina, wij hebben een selectie gemaakt van de verschillende haarden die wij opgeleverd hebben zodat je ons werk kunt beoordelen en inspiratie op kunt doen. Heb jij een plan wat er niet tussen staat? Wij hebben de ervaring om een nieuwe uitdaging tot een goed resultaat te laten leiden.

Een aantal veel gekozen trend schouw en haard afwerkingen:
• Sausklaar ibiza stijl
• Betonlook 
• Decoratieve
• Structuur

sausklaar stukadoor emmerhout

SAUSKLAAR IBIZA SCHOUW | HAARD

Bij dit type haard gebruiken wij een gips waar 4 keer meer lijm in zit dan het regulier stucwerk, dit zorgt er voor dat het beter bestand is tegen hoge temperaturen en het opwarmen en afkoelen van het materiaal. Bij elk type haard gebruiken wij dit ook als basis, bij de ibiza stijl haard wordt er een extra eindafwerking gedaan om het zuiver glad en strak te krijgen. Als de haard goed opgedroogd is kunnen wij hem voorzien van een sauslaag, om kosten te besparen is dit uiteraard ook prima zelf te doen.

☆☆☆☆☆

Erica schouw betonlook

BETONLOOK SCHOUW | HAARD

Voor een betonlook haard maken wij gebruik van BEAL Mortex. BEAL Mortex is een microcement wat uit 2 componenten bestaat en daar door uiterst flexibel is en keihard, dit product is de Rolls Royce onder de betonlooks het geeft een geweldige uitstraling. Houd je van een grijze industriële look of ga toch liever je voor een warme uitstraling? BEAL Mortex heeft 60 verschillende kleuren. Warm crème, bruin tinten of strak zwart, wit of een knal kleur als groen, paars, oranje etc. van elke kleur zijn er meerdere tinten. Wij hebben een boek met kleine proefstukken om een voorstelling te geven van kleuren, voor grotere proefstukken maken wij gebruik van de showroom van de leverancier BMN Emmen

☆☆☆☆☆

none

DECORATIEVE SCHOUW | HAARD

Een haard van dit type stellen wij voor om gebruik te maken van de vele mogelijkheden van Novacolor italy, Dit merk heeft een groot assortiment van verschillende afwerkingen o.a. Marmerlook, Goudlook, Roestlook een weerspiegelende afwerking etc de mogelijkheden zijn eindeloos en voor een echt goede impressie stellen wij voor gezemlijk een afspraak te maken in de showroom van Novacolor in Emmen.

☆☆☆☆☆

structuur schouw emmen

STUCTUUR SCHOUW | HAARD

Met grote regelmaat passen wij nog structuur aan op de ombouw van haarden en schouwen. Het meeste wordt dan gekozen voor een sierpleister met een fijne structuur denk dan aan een Brander Tango / spachtel. In plaats van een standaard witte kleur is het uiteraard mogelijk om elke kleur toe te passen die maar te bedenken is.

☆☆☆☆☆

Met CrownStuc Stukadoors wordt jouw schouw weer het middelpunt van jouw huis!
Neem contact met ons op voor advies of voor het plannen van een afspraak.

✉ GRATIS ONLINE  JE EIGEN OFFERTE SAMENSTELLEN? 
Wij hebben een pagina ingericht om uw offerte aanvraag te verwerken.

Zoekt u een eerlijke en heldere maar gratis offerte?  Dat kan nu online! U kunt zelf een offerte bij ons opstellen die aan uw specifieke wensen voldoet. Probeer de vragen zo correct mogelijk te beantwoorden in de stukadoor offerte aanvraag module voor een goede prijsindicatie.

Vraag een offerte aan

Neemt u contact met ons op voor een offerte aanvraag. u kunt ons bereiken op: 0610020396

stel ons een vraag

Advies of een prijsopgave kunt u bij ons ook via de mail vragen. beschrijf uw opdracht uitgebreid

Het laatste nieuws

Voor alle nieuwste ontwikkelingen kunt u ons volgen op o.a. Facebook en Instagram