Blog berichten

Klant beoordeling:
Zeer goede stukadoor voor een aantrekkelijke prijs. Goed in omgang en komt afspraken na. Een aanrader als u wat wil laten stukadoren.
Bruinsma Bron: Marktplaats

Welkom op de Blog pagina van CrownStuc.

Wij proberen zoveel mogelijk waarde te creëren door onze ervaring en kennis met jullie te delen.

Vindt jij dat er een onderwerp ontbreekt of zie jij ruimte voor verbetering neem dan alstublieft contact met ons op via de contactpagina . Ons uitgangspunt is zoveel mogelijk waarde te delen door middel van inzichten uit ons mooie vakgebied.

Naast de richtlijnen van het RIVM die wij nauwlettend op volgen nemen wij ook extra maatregelen om de kans op besmetting zo veel mogelijk in te perken. 

Krimpscheuren en andere scheuren hebben vaak een oorzaak. Wij komen ze geregeld tegen en uit ervaring kunnen wij bijna altijd herleiden  waar de scheur daadwerkelijk vandaan komt. In dit blog delen wij hem met jullie.

Wil jij goed voorbereid zijn op de komst van de stukadoor? Dan zijn dit de zaken die jij moet weten om zo het werk op jou opdracht soepel te laten verlopen!

Ga je renoveren of een deel bij de woning aanbouwen en benieuwd hoe dat in zijn werking gaat?
Wij proberen een duidelijk beeld te schetsen van de volgorde zo dat je weet waar je op moet letten tijdens jou geplande verbouwing.

Schade overlast in huis, wie kent het niet!?
Lees in onze blog wat wij voor jou kunnen betekenen in deze vervelende situatie.

RAPPORTAGES VAN ONS WERK!
Geweldig om de diversiteit aan opdrachten met jullie te delen. Naast de foto’s is er ook een kleine verslaggeving .