Offerte bij waterschade door lekkage voor uw verzekering, of vervolg schade van het hier voor genoemde.
Wie is het nou niet overkomen, schade aan uw stucwerk in huis. Je zit op de bank en in eens ziet u iets wat er eerst niet was. Een vlek op het plafond. Met als oorzaak een lekkage bij de drain in de badkamer. Het water is door het plafond gekomen en u heeft een donkere plek op uw plafond. Met als resultaat een gele vlek op het plafond en muur of uw spack of stukadoorswerk valt van het plafond op uw vloer. Het water is ook langs de muur gelopen en het stucwerk is gescheurd en brokkelt af.

Dat klanten uit Emmen en de regio ons berichten met deze problemen gebeurt geregeld. Waterschade door gevolg van een stormschade is een veel voorkomend euvel. Het water heeft via zich via de buiten zijde een naar binnen weten te banen en zorgt daar voor allerlei ongemakken. Loslatend behang, afbladerend sauswerk, blazen op uw gespackte muur. De lekkage is verholpen en u wordt verzocht een stukadoor te zoeken die de ondergrond repareert en opnieuw afwerkt met spackwerk, saus of sierpleister.

Schade!? Het is al vervelend genoeg en laat juist ons u daar bij helpen.
Wat hebben wij u te bieden in geval van schade aan uw stukadoorswerk:
– Helpen u snel aan een goede Offerte
– Duidelijke en heldere communicatie
– Wij komen onze afspraken na
– Werken netjes en schoon
– Gaan niet eerder weg als dat u tevreden bent

CrownStuc Stukadoors uit Emmen kan u helpen bij het oplossen van uw waterschade door o.a. een lekkage aan uw stukadoorswerk.

Kosten offerte voor de verzekering.
Wij maken een offerte voor deze schade voor u op, een offerte voor de verzekering kosten € 50 ,- deze kosten worden verrekend op de factuur die wij sturen als wij de klus toegewezen krijgen en werk afgerond is. Dit doen wij omdat er eigenlijk geregeld misbruik gemaakt wordt in dit geval van onze ‘vrijblijvende offertes’. Als de klus uitgevoerd is en wij brengen de € 50 ,- in mindering heeft u of uw verzekering geen extra kosten gehad.

Hoe gaan wij in het geval van uw waterschade tewerk. Wij maken voor u een offerte, deze offerte kost € 50 ,- U betaalt bij ontvangst van de offerte. Vervolgens stuurt u deze offerte naar uw verzekering en vaak krijgen wij een telefoontje van uw verzekering waar in wij de uitgeschreven offerte moeten onderbouwen. De verzekering die uw schade wil dekken onderwerpt ons aan een aantal vragen om bevestigd te krijgen dat wij op de hoogte zijn van de exacte schade.
U krijgt vervolgens een akkoord van de verzekering als wij de offerte hebben onderbouwd en u wordt akkoord gegeven om de opdracht aan ons te geven.
Vervolgens plannen wij een datum in om de klus uit te gaan voeren. De ruimte waar door ons gewerkt moet worden aan de waterschade dient voor onze komst vrij van meubilair gemaakt te worden door u of eventueel een verhuisbedrijf ( afhankelijk van de omvang van uw schade is het mogelijk om een verhuisbedrijf in te schakelen, informeer hier over bij uw verzekering).
Na dat u een dag voor onze aanvang de ruimtes vrij hebt gemaakt kunt u ons verwachten op de afgesproken dag en tijd. Houd er rekening mee, de meeste stukadoorsbedrijven beginnen voor 8:00 vroeg in de ochtend. Voor dat wij aan onze stukadoors werkzaamheden gaan beginnen dekken wij alles af met kwaliteit stucloper, zeilen en plastic folie om alles zo goed mogelijk te beschermen.
Wij starten vervolgens met onze werkzaamheden en ronden binnen de gestelde data de werkzaamheden aan uw lekkage af en na uw goedkeuring ruimen wij op en vervolgens laten wij alles bezemschoon achter. U dient binnen tien dagen te voldoen aan de betaling en wij brengen bij de factuur de eerder gefactureerde € 50 ,- netjes in mindering.

Recensie over CrownStuc Stukadoors: 

Youri heeft 1x onze hele woning van boven tot beneden onder handen genomen en de 2e keer was het nodig ivm waterschade. Wij zijn erg tevreden over zijn werk. Youri komt zijn afspraken na en werkt netjes. Top!!!!!

Arnoud Wessel Bron: Google-reviews 

Zaken om rekening mee te houden:
– Voor dat het stucwerk uitgevoerd kan worden dient de plek van de nu opgeloste lekkage eerst volledig droog te zijn.
– Houd na herstel van uw storm of waterschade de plek goed in de gaten, merkt u na enige tijd op dat het droog blijft dan is uw lekkage goed verholpen. Eventueel een controle afspraak door ons kan gepland worden.
– Als u na enige tijd geen opmerkelijke veranderingen hebt waargenomen kan u ons contacten om een afspraak in te plannen.

✉ GRATIS ONLINE  JE EIGEN OFFERTE SAMENSTELLEN? 
Wij hebben een pagina ingericht om uw offerte aanvraag te verwerken.

Zoekt u een eerlijke en heldere maar gratis offerte?  Dat kan nu online! U kunt zelf een offerte bij ons opstellen die aan uw specifieke wensen voldoet. Probeer de vragen zo correct mogelijk te beantwoorden in de stukadoor offerte aanvraag module voor een goede prijsindicatie.

Vraag een offerte aan

Neemt u contact met ons op voor een offerte aanvraag. u kunt ons bereiken op: 0610020396

stel ons een vraag

Advies of een prijsopgave kunt u bij ons ook via de mail vragen. beschrijf uw opdracht uitgebreid

Het laatste nieuws

Voor alle nieuwste ontwikkelingen kunt u ons volgen op o.a. Facebook en Instagram