schilder schilderwerk emmen trap

Voordelen van een schilderwerk

✔ Geeft uw woning een goed verzorgde uitstraling
✔ Voorkomt houtrot
✔ Beschermt uw hout tegen beschadigingen
✔ Beschermt tegen weersomstandigheden 
✔ Professionele expertise lijdt tot mooier resultaat  
✔ Uw hout is weer voor jaren beschermd

Schilder behanger Emmen. U noemt, wij leveren

CrownStuc te Emmen regelt ook uw Schilderswerk. Wij hebben een samenwerking met de beste schilders uit de regio Emmen. Het voordeel om alles met één partij te regelen is dat je ook één aanspreek punt hebt en dat zijn wij dan voor u. Wij kunnen de planning nauwsluitend met de schilder bespreken en wij zijn goed op elkaar ingespeeld. Dit heeft het voordeel dat wij exact op de hoogte zijn hoe de schilder zijn ondergrond voorbereid wil hebben. Dit gaat bijvoorbeeld over hou vlak de muren moeten zijn, hoe de schilder de aansluiting op de kozijnen wil hebben. En misschien wel het grootste voordeel, de schilder voelt zich vrij om ons te contacten mocht er iets niet helemaal in orde zijn met onze voorbereiding. Deze communicatie gaat niet via de klant maar rechtstreeks met ons. Dit zorgt voor gemoedsrust aan uw zijde en een goede communicatie aan onze zijde waar op wij ook sneller kunnen handelen omdat wij rechtstreeks met de schilder in contact staan.  

Wilt u hier graag het fijne over weten of zit u met een aantal vragen!? neemt u dan contact op met 0610020396 of kijkt u even op onze contactpagina.

Betreft buiten schilderwerk

Wanneer bent u nu echt een schilder nodig en waarom. Veel mensen laten eens in het jaar een schilder langskomen om alle slechte punten bij te laten werken. Dit is de beste aanpak en ook de voordeligste. Zo blijft uw schilderwerk in de beste conditie en voorkomt u scheurtjes of loslatende kitranden. Uw hout is op deze manier altijd beschermd tegen de weersomstandigheden en blijft het afgesloten voor vocht wat op zijn beurt weer voor houtrot zal zorgen.

Heeft u een woning waar voor lange tijd geen onderhoudt is aangedaan? Die volledig opnieuw geschilderd dient te worden inc. houtrot e.d?. Het is probleem voor onze schilder experts. Ze hebben jaren lange ervaring met het herstel van schilderwerk en houtwerk aan bijvoorbeeld een dakkapel, windveren, erker, rabatdelen maar denk ook aan bijvoorbeeld een schuur, overkapping etc.

Betreft binnen schilderwerk

Bij het binnen schilderswerk moet je als eerst denken aan het schilderen van deuren en kozijnen. De experts weten precies welke verf het beste is voor uw houtwerk. Elk type hout heeft zo zijn eigen verf waar hij het beste mee gecombineerd kan worden. Het zijn dit soort keuzes waarom het soms verstandig is om schilderwerk uit handen te geven om zo langer plezier te hebben van de beschermde houtdelen in uw woning. 

Het voordeel van onze samenwerking met een schilder is dat als er dus stuc- schilder- kit- behang- en sauswerk in uw woning gedaan moet worden u één contactpersoon heeft en één partij die dat allemaal voor u regelt.

Voor vragen naar de mogelijkheden neemt u dan contact op met 0610020396 of kijk even op onze contactpagina. Onze hoofdlocatie is gelegen in Emmen.

Vraag een offerte aan

Neemt u contact met ons op voor een offerte aanvraag. u kunt ons bereiken op: 0610020396

stel ons een vraag

Advies of een prijsopgave kunt u bij ons ook via de mail vragen. beschrijf uw opdracht uitgebreid

Het laatste nieuws

Voor alle nieuwste ontwikkelingen kunt u ons volgen op o.a. Facebook en Instagram