Tips

Uiteraard is de kans aanwezig dat sommige van de onderstaande tips niet voor uw project in aanmerking komen.

Tips voor een soepele verloop van jou project

 • Trapleuningen (m.u.v. beugels/bouten) s.v.p.  verwijderen, zodat wij een correct stuk werk kunnen afleveren.
 • Schakelmateriaal ook s.v.p.  verwijderen (afdekplaatjes en het binnenwerk!). Wij plakken dat netjes voor u af.
 • Indien wij in het hele huis moeten zijn, is het prettig als u de deuren verwijdert (m.u.v. toiletdeur) en deze bijvoorbeeld in de badkamer plaatst (op de deur met plakband even de ruimte vermelden).
 • Radiatoren s.v.p. laten verwijderen, indien u hierachter afgewerkt wilt hebben. Indien niet, dan worden de radiatoren afgeplakt en zover mogelijk afgewerkt.
 • Tijdens de werkzaamheden is het van belang dat er water- en stroomvoorziening beschikbaar is, hiervoor dient u zelf zorg te dragen.
 • Als er gestukadoord is, dan kunnen wij pas verder gaan als de wanden helemaal witdroog zijn. Dus s.v.p.  goed controleren alvorens u weer contact met ons opneemt (alle donkere vlekken moeten dus weggetrokken zijn).
 • Het eventuele reparatie-/herstelwerk voeren wij het liefst zelf uit aangezien wij geen verantwoording kunnen dragen voor door de opdrachtgever uitgevoerd reparatiewerk.
 • Na onze werkzaamheden dient u goed te ventileren en te stoken tot uiterlijk 19 graden Celsius.
  Ook als het werk ogenschijnlijk droog is, doorgaan met verwarmen en dit rustig per dag met 1 a  2 graden verhogen (u voorkomt op deze manier scheurvorming). Het is ook mogelijk dat er tegen vergoeding bouwdrogers geplaatst worden. Tevens s.v.p.  tijdens onze werkzaamheden voor warmte zorg dragen (of wij nemen heteluchtkachels mee).
 • Afplakken van ramen, deuren, sanitair, keuken, vloeren e.d. wordt door ons bedrijf tegen vergoeding uitgevoerd, in overleg kan het afplakken ook door de opdrachtgever worden uitgevoerd. Een speciale totaalprijs kan dan worden afgesproken.
 • Tijdens onze werkzaamheden is het niet mogelijk andere activiteiten te laten plaatsvinden!!! Dit om stagnatie en extra kosten te voorkomen (indien toch noodzakelijk dan s.v.p. even in overleg). 

LET OP!! Voor scheurvorming in plaatmaterialen (Farmacel, gipsplaat e.d.) kunnen wij geen garanties verstrekken. Alle fabrieks- en materiaalvoorschriften zullen door ons worden toegepast, maar ondanks dit kan er wel eens scheurvorming ontstaan (mochten er toch problemen komen dan lossen wij dat samen op correcte wijze op). Meestal ontstaan scheuren door foutief stookgedrag!

Mochten er klachten zijn (wij hopen en gaan er vanuit van niet), dan komen wij graag een keer terug voor herstel (waar gewerkt wordt kunnen fouten gemaakt worden, ook bij CrownStuc Stukadoors). Wij verzoeken u in dat geval een lijstje met tekortkomingen te maken.

Voor verkleuringen door schimmelvorming, verf of stiftstrepen, nicotineaanslag, lijmresten of iets dergelijks kan helaas geen garantie worden verstrekt.

Onder de CV installatie zal op breedte van de installatie strak naar de vloer worden afgeplakt, aangezien er tussen de leidingen e.d. geen correct werk kan worden afgeleverd.

Wij gaan bij offertes uit van een “sausklare ondergrond”. Houtachtige ondergronden en ijzer kunnen niet gestuukt worden of met sierpleister worden afgewerkt en zijn dus automatisch niet in onze offerte verwerkt. Deze ondergronden kunnen wel met platen bezet worden waarna deze gestuukt kunnen worden. Als u nog vragen heeft dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij zijn graag tot nadere toelichting bereid!

Vraag een offerte aan

Neemt u contact met ons op voor een offerte aanvraag. u kunt ons bereiken op: 0610020396

stel ons een vraag

Advies of een prijsopgave kunt u bij ons ook via de mail vragen. beschrijf uw opdracht uitgebreid

Het laatste nieuws

Voor alle nieuwste ontwikkelingen kunt u ons volgen op o.a. Facebook en Instagram