Betonlook emmen stukadoor
Betonlook emmen stukadoor

Betonlook

CrownStuc Stukadoors te Emmen zijn één van de eerste in de regio de werkzaam waren met Betonlook. Het begon met grijze marmerpleister waar later de categorie Betonlook uit is ontstaan. Jaren later kwam BEAL Mortex met de eerste betonlook die waterdicht is en daarom ontzettend goed toepasbaar is in de badkamer (als de BEAL Mortex juist toegepast is). 

De waterdichte betonstuc is overigens ook toepasbaar op meubelen, een mooie impressie daar van hebben wij > HIER <  in onze portfolio. De klus is in de Gemeente te Erica en daar hebben wij de Betonstuc toegepast op de Kastdeuren, het Aanrechtblad, de Koffietafel het grote Bureau en op de vensterbanken en muren!! Het houd maar niet op. 

Daarnaast is BEAL Mortex hittebestendig en perfect toepasbaar op uw openhaard of schouw. Wilt u hier graag het fijne over weten of zit u met een aantal vragen!? neemt u dan contact op met 0610020396 of kijkt u even op onze contactpagina. Onze hoofdlocatie is gelegen in Emmen.

Betreft betonlook

Betonlook is een kalkpleister die bijna geheel uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen waaronder kalk, marmerpoeders en granulaten, is een grote diversiteit aan structuren te creëren. Hierdoor krijgt u een betonstuc pleister welke geheel is af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Doordat er een groot scala aan kleuren te realiseren is kan de betonlook pleister op elk interieur afgestemd worden. Betonlook is toe te passen in alle vertrekken waaronder ook de keuken en badkamer. De betonstuc pleister kan worden afgewerkt met een finisher naar keuze. Deze wordt vastgesteld aan de hand van het gebruiksdoeleinde. Betonlook is ook toe te passen op meubels, vraag hier over naar de mogelijkheden.

Betonlook is ook te verwerken als  vervanger van tegels in keuken, toilet en badkamer. Het kan waterdicht gefinisht worden en is dan zeer makkelijk afneembaar. Het schoon borstelen van voegen en kitnaden behoort tot de verleden tijd als u kiest voor deze unieke en exclusieve afwerkingsvorm!

Eigenschappen van betonlook

☆ Zeer exclusieve uitstaling
☆ Afneembaar na behandeling met de juist finish
☆ Waterdicht na behandeling met de juiste finish
☆ Decoratief
☆ In verschillende kleuren leverbaar
☆ Toepasbaar op hout 
☆ Hittebestendig

Vraag een offerte aan

Neemt u contact met ons op voor een offerte aanvraag. u kunt ons bereiken op: 0610020396

stel ons een vraag

Advies of een prijsopgave kunt u bij ons ook via de mail vragen. beschrijf uw opdracht uitgebreid

Het laatste nieuws

Voor alle nieuwste ontwikkelingen kunt u ons volgen op o.a. Facebook en instagram