Voorbereidingen die je kunt treffen voor dat je de stukadoor ontvangt

Wat kun je zelf doen?

– Meubilair verwijderen uit de ruimte
– Deuren uit de kozijnen halen
– Stopcontacten verwijderen
– Lampen verwijderen
– Schroeven en pluggen verwijderen
– Vloer schoonmaken evt afdekken (bespaar geld tips onder aan de pagina)

Wat kun je zelf doen voor dat de stukadoor komt? Welke voorbereidingen kun je treffen voor dat de stukadoor komt.
– Verplaats het meubilair om het te beschermen en dat de ruimte die gestuct gaat worden vrij van meubilair is. De stukadoor moet vrij kunnen bewegen zonder tegen of om meubilair te lopen. Verplaats het naar een ruimte die niet ge stukadoor wordt, het zou in de garage gezet kunnen worden of zet het op een droge dag tijdelijk buiten onder een zeil. Tevens zou je een container kunnen huren van een verhuisbedrijf om het daar in op te stallen. Het is het beste voor je meubilair en voor de veiligheid van de stukadoor.
– Deuren uit het kozijn halen en tijdelijk in een ruimte plaatsen waar niet gestukadoord wordt. Tegen een muur aan plaatsen die niet gestukadoord wordt.
– De plastic kapjes verwijderen van de stopcontacten, Het is belangrijk dat het ijzeren schakel materiaal/stopcontacten blijft zitten. (dit is meteen een mooie kans om een alle kapjes te reinigen)
– Wordt het plafond ook gestuct, gespackt of gesausd? Dan adviseren wij de lampen te verwijderen en eventueel te verwisselen voor verhuis fittingen. Zo heb je tijdens het verbouwen nog verlichting in de ruimtes.
– Verwijder alle schroeven, spijkers en pluggen. Denk ook om de plinten! Worden deze niet gebruikt bij de nieuwe vloer? Verwijder de plinten dan voor dat de stukadoor komt.
– Controleer of de vloeren schoon zijn. Bezemschoon is voldoende voor een niet afgewerkte vloer. (in overleg met de stukadoor kan het afdekken van een vloer ook uitgevoerd worden door de stukadoor) Een afgewerkte vloer moet afgedekt  worden, voor dat hij afgedekt kan worden met stucloper dient de vloer eerst schoon gemaakt te worden met de stofzuiger. Het afdekken en voor bescherming van de vloer.
Nu is de ruimte klaar voor de stukadoor en zo houd jij je bezittingen netjes en schoon. Er zijn ook mogelijk heden om de stukadoor te ondersteunen voor aanvang en je bespaard je daar geld mee.

Geld besparen? Wil je de stukadoor helpen om de prijs te drukken? In overleg met de stukadoor zijn er een aantal mogelijkheden die je voor aanvang van de stukadoor in je eentje kunt uitvoeren:
– Vloeren afdekken met stucloper
– Gaasband over naden plakken
– Voorstrijk op muren/plafonds toepassen

Voor dat je dit gaat toepassen overleg dit eerst met de stukadoor! Er zijn verschillende soorten voorstrijk en verschillende soorten gaasband.

✉ GRATIS ONLINE  JE EIGEN OFFERTE SAMENSTELLEN? 
Wij hebben een pagina ingericht om uw offerte aanvraag te verwerken.

Zoekt u een eerlijke en heldere maar gratis offerte?  Dat kan nu online! U kunt zelf een offerte bij ons opstellen die aan uw specifieke wensen voldoet. Probeer de vragen zo correct mogelijk te beantwoorden in de stukadoor offerte aanvraag module voor een goede prijsindicatie.

Vraag een offerte aan

Neemt u contact met ons op voor een offerte aanvraag. u kunt ons bereiken op: 0610020396

stel ons een vraag

Advies of een prijsopgave kunt u bij ons ook via de mail vragen. beschrijf uw opdracht uitgebreid

Het laatste nieuws

Voor alle nieuwste ontwikkelingen kunt u ons volgen op o.a. Facebook en Instagram