Ook in Emmermeer wordt er door ons gestuct

Klant beoordeling:
Youri (CrownStuc) heeft 1x onze hele woning van boven tot beneden onder handen genomen en de 2e keer was het nodig ivm waterschade. Wij zijn erg tevreden over zijn werk. Youri komt zijn afspraken na en werkt netjes. Top!!!!!
 Bargeres. Bron: Google-reviews .

Crownstuc stukadoors is ook werkzaam in Emmermeer

Als stukadoorsbedrijf kom je op vele plaatsen en wijken en Emmermeer is daar zeker één van. Vele opdrachten hebben wij uitgevoerd in deze wijk zoals onder anderen het nieuwe winkelcentrum. Door de jaren heen hebben wij in Emmermeer verschillende klantenkringen opgebouwd en het is daarom goed mogelijk dat je ons op de weg ziet in Emmermeer.  Neem daarom dan ook gerust eens contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvende offerte die aansluit bij jou wensen.

populaire diensten uit jou wijk

Airless spuiten en sauzen in Emmermeer

De basis voor het latex spuiten van wand en/of plafond moet in ieder geval goed strak zijn om een mooi resultaat te kunnen krijgen. Een ideale basis is uiteraard goed stucwerk, bekijkt u daarvoor onze pagina “sausklaar”. Airless sauswerk zorgt er voor dat de strakke ondergrond ook nog strak is na dat hij gesausd is. Ga je dit namelijk met een roller doen dan krijg je de structuur van de roller als afdruk op jou muur. Bij het machinaal sauzen krijgt u een geheel vlakke strak afgewerkte wand. De opties aan kleuren zijn eindeloos. Wat een groot voordeel van machinaal airless latex spuiten is dat het snel en netjes verloopt, dus heb je een strakke planning en moet de gehele woning in korte tijd aangepakt worden? dan is dit een hele goed uitkomst.

Spackspuitwerk Emmermeer

Het voordeel van spack is dat er een grote hoeveelheid vierkante meters per dag afgewerkt kan worden. Hiermee is uw woning in korte tijd afgewerkt en kunnen de werkzaamheden voor het verder afwerken en inrichten snel worden vervolgd. De trend voor deze afwerking van spackspuiter is een fijne korrel. Spackwerk op kleur behoort ook tot de mogelijkheden wij als spackspuitbedrijf kunnen ook adviseren waardoor het goed aan te passen is aan uw persoonlijke voorkeur. Reparatie werkzaamheden zijn goed uit te voeren met spack. Heeft u een woning waar al spackspuitwerk op de wanden of plafonds zit en wilt u het opfrissen maar heeft u geen zin om te sauzen, dan behoort overspuiten met een fijne korrel tot de mogelijkheden.

Betonlook

Betonlook is een kalkpleister die ontzettend populair is in de Emmermeer. de betonlook bestaat bijna geheel uit natuurlijke grondstoffen. Door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen waaronder kalk, marmerpoeders en granulaten, is een grote diversiteit aan structuren te creëren. Hierdoor krijgt u een betonstuc pleister welke geheel is af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Doordat er een groot scala aan kleuren te realiseren is kan de betonlook pleister op elk interieur afgestemd worden. Betonlook is toe te passen in alle vertrekken waaronder ook de keuken en badkamer. De betonstuc pleister kan worden afgewerkt met een finisher naar keuze. Deze wordt vastgesteld aan de hand van het gebruiksdoeleinde. Betonlook is ook toe te passen op meubels, vraag hier over naar de mogelijkheden. Komt u uit Emmermeer en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor een overzicht van al onze diensten in Emmermeer kijk dan eens op onze dienstenpagina

✉ GRATIS ONLINE  JE EIGEN OFFERTE SAMENSTELLEN? 
Wij hebben een pagina ingericht om uw offerte aanvraag te verwerken.

Zoekt u een eerlijke en heldere maar gratis offerte?  Dat kan nu online! U kunt zelf een offerte bij ons opstellen die aan uw specifieke wensen voldoet. Probeer de vragen zo correct mogelijk te beantwoorden in de stukadoor offerte aanvraag module voor een goede prijsindicatie.

Wij hebben geweldige projecten afgeronD o.a:

In gemeente Emmen vinden wij het plaatsje Erica, hier hebben wij een top renovatie mogen uitvoeren met vernuftige ideeën die wij mede tot werkelijkheid mochten maken.

Prachtige mix van landelijk en modern met inspiratie van Pinterest. Open het artikel voor de volledige foto reportage.

Wil je nou meer van dit soort geweldige project rapportages zien? Check dan de button >> 
Waarom kunnen wij ons onderscheiden van andere stukadoorsbedrijven uit Emmermeer is wat wij door alle innovaties in onze sector gespecialiseerd zijn in de nieuwste stukadoors technieken. Wij doen onze uiterste best hier zoveel mogelijk van op de hoogte te blijven. Mede omdat wij volledige afbouw renovaties voorzien proberen wij de trends op de voet te volgen. 
Voor zowel voor binnenhuis renovaties, nieuwbouw projecten voor bedrijven en particulieren uit Emmermeer staan wij klaar.
Wij gebruiken alleen de beste producten, materialen en beschikken over kennis op elk vlak en er is geen situatie onbekend voor ons!
Op onze persoonlijke blog proberen wij zoveel mogelijk waardevolle inzichten met jullie te delen. onderwerpen als: Het herstel van waterschade, Hoe verloopt een verbouwing tot Wat je kunt doen ter voorbereiding op de stukadoor

Lees alle berichten op onze blogpagina en kom er achter wat wij voor u kunnen betekenen!

Vraag een offerte aan

Neemt u contact met ons op voor een offerte aanvraag. u kunt ons bereiken op: 0610020396

stel ons een vraag

Advies of een prijsopgave kunt u bij ons ook via de mail vragen. beschrijf uw opdracht uitgebreid

Het laatste nieuws

Voor alle nieuwste ontwikkelingen kunt u ons volgen op o.a. Facebook en Instagram.